tisdag 11 november 2008

Isolerad?


När man är blöt och kall och har uträttat fem av sina tusen ärenden på stan är det alltid lika härligt att komma hem till en varm och mysig lägenhet. 

I mitt fall är lägenheten mysig men dock så kall. Detta för att hantverkarna i somras ignorerade att täta den ruttna balkongdörren samt reparera handtaget som nu har ramlat av. Vidare har de dessutom tätat fönstret fel. Det är konstant kondens på glaset. Detta leder till att kondensen rinner ner och ut på fönsterbläcket vilket i sin tur leder till att färgen reser sig. Bra jobbat! 

I somras jagade föreningen hantverkare/målare/byggmän och alla andra tänkbara verksamhetsutövare för att få rättsida på renoveringen. Det var en hemsk upplevelse. De klampade in med sina stora skor i lägenheten på de mest opassande tider och utan att ha ringt i förväg. Ibland kom de inte alls. De skyllde på varandra och hade noll koll på vad som behövde göras, vad som hade gjorts och vad som återstod. Dessutom pratade de den grötigaste skånskan jag någonsin hört. 

Efter tre månaders renovering hade man ju kunnat tro att allt var klart och fixat. Jag låter bilden tala för sig själv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar