söndag 21 november 2010

Förjul

Idag är det en vecka kvar till första advent. Planerna för denna dag är många och goda; adventsfrukost i Trollenäs-huset, arbeta 4 timmar på MacSupport och sedan julbak hemma hos Markus och Camme. Ska bli kul!

Men redan idag hade jag och Måns lite "förjul". Jag fuskar till det med lite detaljer här och var. Nya glöggmuggar är införskaffade, tycker de är supermysiga och måste köpa fler i de olika motiven som finns.




Tanker med det här arrangemanget är att det ska vara apelsiner och clementiner i båda våningar men just nu är det ju förjul så då är det bara jularrangemang till hälften ;)



Lova är söt som vanligt, vill vara med och undrar vad jag hittar på.



Älskar denna kruka, det kommer vara en hyacint med lite mossa i den snart. Lova sitter så roligt ibland.



Valpkurs i morgon! Kallt som in i bomben! Har köpt ett varmt och fint täcke till Lova från Hurtta, det är så fint att vi knappt vill använda det. Tänkte ta en bild men det regnar ju bara, så det får bli en annan dag.

Musiken som spelas för att komma i stämning hittar ni här, fantastiskt fint. Best Coast, Wavves, Guster, Bishop Allen och Crystal Antlers, bland annat.

I övrigt är det skadeståndsrätt för hela slanten. Eva Lindell-Franz, vår kursföreståndare, är helt fantastiskt bra på att undervisa och ge oss läxor.

Ska välja två nya fördjupningskurser inför nästa termin. Funderar på att välja kommersiell avtalsrätt (Eva, i samarbete med Mannheimer Swartling håller i kursen) men vet inte riktigt vad jag ska välja som sista fördjupningskurs. Kanske aktiebolagsrätt. Kanske straff- och processrätt. Hums...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar